Underbar Wicked Show är kort

2003-09-29   |   Av Sofia Persson   |   Östersunds Posten
Satt på andra raden, plats nummer 18 och såg The Wicked Show på Storsjöteatern i lördags.

I fredags hade showen premiär, och i lördags var det avslutning för den här gången. Underbart är kort, eller hur är det man säger? Ja i helgen var det alltså dags. Den lokala musik och danshowen The Wicked Show, som förberetts och planerats sen väldigt, väldigt länge skulle nu äntligen braka loss.

Dansare från Wendlas öppnade det hela med en jäkligt shjysst dans, och när de klivit av scenen tog Erica Persson vid med Anouks sång Nobody's Wife. När Erica gjort sitt klev killen som snart skulle visa vara kvällens självklara höjdpunkt, upp på scenen och dansade skjortan av hela publiken. Applåderna visste inga gränser när Stanley Kibirige från Wendlas Danssudio, dansande solo.

Nej den enda artisten som ens var i närheten av Stanleys applåder, var faktiskt Michael Michailoff, kvällens stora gästartist. När Michael spelade och sjöng låten Don't speak tillsammans med Fredrik "Fredde" Magnusson blev publiken som galen igen. Att jag skriver att publiken blev galen när just Stanley och Michailoff uppträdde, betyder dock inte att den var lugn resten av kvällen.

Stanley Kibirige

Samtliga av de cirka 30 personer som var med och bildade The Wicked Show, blev nämligen applåderade till max. Och det med all rätt. För alla var verkligen skitbra.

Till sist några skarpa iakttagelser från andra raden, plats 18:

- Stanley Kibirige soul street RnB-dans som ahn framför helt ensam på scenen är ta mig tusan nåt av det coolaste jag sett.

- Therese Olofssons röst ÄR verkligen så bra som alla säger. Har aldrig hört henna sjunga förut, men efter lördagen kan jag bara instämma i allas beundran.

Therese Olofsson

Daniel Hessel gör helt rätt i att se nöjd ut. Han hade verkligen gjort ett kanonbra jobb med sin The Wicked Show.

Egentligen var det bara en sak jag inte gillade med showen, och det var konferencieren. Ja? För vad var det egentligen med den där svensk-engelskan han körde med hela tiden. Skulle det vara roligt att höra honom säga "Thank you very nice..." och Give it up för..." typ hundra gånger under kvällen eller? Jag tyckte åtminstone inte det.

Sofia Persson - Östersunds Posten

Andra Artiklar
The Wicked Show
Underbar Wicked Show är kort

Satt på andra raden, plats nummer 18 och såg The Wicked Show...

The Wicked Show
Makalöst med The Wicked Show

Ja, jag älskar verkligen det här. Jag älskar idén. Jag älskar upplägget...

Fullpott För The Wicked Show

Tredje gången gillt brukar man säga, och när det gäller The Wicked Show...

The Wicked Show
The Wicked Show

Tillbaka till The Wicked Show. Made with love by Spin Productions...